Sales Manager (Cloud)

Sales Manager (Cloud)

Wij houden ervan om moeilijke uitdagingen aan te gaan, de status quo te doorbreken en de volgende stap te zetten. We zijn op zoek naar getalenteerde mensen die geïnspireerd worden door grote uitdagingen, gedreven zijn om te leren en te groeien, en toegewijd zijn om een betekenisvol verschil te maken. Dus als jij je thuis voelt in een internationale omgeving waar we samen de capaciteit hebben om snel te bewegen en deel uit te maken van de frontlinie in zowel technologie als duurzaamheid, dan pas jij helemaal bij ons! We moedigen een groeimindset aan en bieden een klimaat waarin je je talent voor de toekomst kunt laten groeien.

Wat doet een Sales Manager in de IT?

IT Sales Managers zijn verantwoordelijk voor het beheer van de technische verkoop binnen bedrijven. Ze coördineren verkoopactiviteiten en plannen strategieën voor nieuwe klantenwerving.

Wat verdient een IT Sales Manager?

Het landelijke gemiddelde salaris voor een Sales Manager in Nederland is €68.787

Hoe word ik Sales Manager in de IT

Een opleiding tot sales manager als zodanig bestaat niet. De meest gangbare opleiding voor aanstaande sales managers is Commerciële Economie. Een diploma CE aangevuld met aantoonbare ervaring in verkoop en management geeft je een uitstekende uitgangspositie om te solliciteren naar een functie als sales manager.

2